Şehit Mustafa Türker Anaokulu
Yeşiltepe Mahallesi Ünalmış Sokak No62 Tepebaşı/ESKİŞEHİR

VİZYON

Ülke düzeyinde kaliteli eğitim veren,sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerle ilgi odağı haline gelmiş bir eğitim ve kültür merkezi olmak.

MİSYON

Öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini ve yaşamda mutlu birer birey olmalarını sağlamak.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

Sabahçı Devre : 08:00 - 13:00 Öğleci Devre : 13:00 - 18:00

Kalorifer (Doğalgaz)

Servis Bilgisi

Velilerimizin anlaştığı servislerle öğrencilerimiz okulumuza ulaşım sağlayabilmektedir.

Okulumuzun İl Merkezine Uzaklığı 10 km, ilçe merkezine uzaklığı 3,5 km’dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Eskişehir ilinin Merkez Tepebaşı ilçesinin Yeşiltepe Mahallesi’nde kurulmuştur.

Proje Çalışmaları

Destek Olalım Çocuklarımızı Soğuktan Koruyalım Projesi,Paylaşalım Projesi ve Engelleri Aşıyoruz Hayata Karışıyoruz Projesi Kurumsal olarak yürütüğümüz projelerdir.Sıfır Atık,Beslenme Dostu okul,Okulda Sağlığın Korunması ve Geliştirilmesi,Beyaz Bayrak gibi diğer projeler de okulumuzda başarıyla yürütülmektedir.Okulumuz Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Belgesi sahibidir.

Erasmus ve Etwinning Proje çalışmaları yapılmaktadır.